Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία  Ε.ΠΙΤΣΙΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε  έχει  έδρα  στον Ασπρόπυργο Αττικής και κύρια δραστηριότητά της είναι η κατασκευή μικρών ηλεκτρικών συσκευών καθώς επίσης και η παραγωγή παντός τύπου μεταλλικών εξαρτημάτων και ειδικών μεταλλικών κατασκευών.
 


 

       Με παρουσία στην Ελληνική και τις διεθνής αγορές από το 1987 δίκαια υπερηφανευόμαστε πως οι οικιακές ηλεκτρικές μας συσκευές   είναι πλέον γνωστές και εδραιωμένες ως μονοπωλιακά προϊόντα για την λειτουργικότητα ,την απλότητα στον σχεδιασμό των γραμμών τους και την ποιότητα κατασκευής τους.

 Το αποτέλεσμα αυτό είναι καρπός σκληρής δουλειάς  και συνεργασίας όλων των ανθρώπων που εργάζονται σαν ομάδα στην εταιρεία, δίνοντας σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Μέσω της προσοχής και του συνεχούς έλεγχου στην παραγωγική διαδικασία παράγεται η τέλεια συσκευή.
 
Απόλυτη προτεραιότητα μας είναι η διαρκής έρευνα και κατανόηση των υλικών , η καινοτομία στην λειτουργία των συσκευών, ο συνεχής ποιοτικός έλεγχος που οδηγεί στην απόλυτη ασφάλεια στην χρήση τους και τέλος στην ικανοποίηση των πελατών μας προσφέροντάς τους συσκευές με μεγάλη διάρκεια ζωής, μεγάλη χωρητικότητα, μεγάλη οικονομία ρεύματος και το σημαντικότερο μεγάλη αξιοπιστία στην ασφάλεια. Η εταιρεία εφαρμόζει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρησης ποιότητας ISO 9001 : 2008 και φροντίζει να εναρμονίζεται πλήρως με όλα τα Ευρωπαϊκά πρότυπα κατασκευής.
 Οι οικιακές ηλεκτρικές συσκευές της εταιρείας PITSILOS πληρούν όλες τις προδιαγραφές της Ε.Ε, συμμορφώνονται με τις οδηγίες της, είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με τα πρότυπα αυτά και είναι φιλικά προσκείμενες στο περιβάλλον.
Η εταιρεία μας προμηθεύει τα προϊόντα της σε πάνω από 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και παρά τον έντονο ανταγωνισμό και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της αγοράς ο τζίρος της είναι αυξητικός.
 Στόχος της εταιρείας μας είναι να δημιουργήσει μια σειρά νέων πρωτότυπων υψηλής αισθητικής μοντέλων, έτσι ώστε  να επεκταθεί και σε εξαγωγές,  να διευρύνει τους ορίζοντές της και σε  άλλες δραστηριότητες στο χώρο της μεταποίησης  που θα της επιτρέψουν την αύξηση της κερδοφορίας της και την καθιέρωση του ονόματος των προιόντων  PITSILOS  ως ένα από τα πιο αξιόπιστα και γνωστά, όχι μόνο της ελληνικής αλλά και της ξένης  αγοράς.