ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Η εταιρεία μας, Ε. ΠΙΤΣΙΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε, δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο της κατασκευής και μεταποίησης στην Ελλάδα από το 1985. Διαθέτει μεγάλη πείρα και εμπειρία σε κατασκευές που προορίζονται για διαφημιστικούς σκοπούς, όπως για παράδειγμα μεταλλικά σταντ κάθε μεγέθους και μορφής, μεταλλικές επιγραφές, μεταλλικά πάνελ, στηρίγματα, ράφια, μεταλλικά προστατευτικά καλύμματα ασφάλειας από λαμαρίνα (π.χ καλύμματα ψυγείων παγωτών), μεταλλικές φλάντζες και ροδέλες κάθε είδους και σχήματος, πολύπλοκα αναπτύγματα από λαμαρίνα, μεταλλικές βάσεις, μεταλλικούς πίνακες όλων των διαστάσεων και τύπων, διάτρητες λαμαρίνες κ.α.

Η εταιρεία PITSILOS διαθέτει 1500 τ.μ στεγασμένο εργοστάσιο εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Ο τεχνικός εξοπλισμός της διαρκώς ανανεώνεται και παράλληλα εισάγονται νέες τεχνολογίες όπως μηχανήματα CNC. Επιπλέον η εταιρεία διαθέτει έμπειρο εργατικό δυναμικό, το οποίο διαθέτει άριστη τεχνολογική κατάρτιση. Η καθετοποιημένη παραγωγή καθώς και το πιστοποιημένο σύστημα διαχείρησης ποιότητας, ISO 9001, που η εταιρεία εφαρμόζει, εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων της.

Η συνέπεια στους χρόνους παραγωγής και παράδοσης όπως και η πελατειακή εχεμύθεια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτικής της εταιρείας PITSILOS.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Έχουμε την δυνατότητα κατασκευής μεταλλικών σταντ:ΔαπέδουΕπίτοιχαΕπιτραπέζιαΠεριστρε..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΠΡΟΒΟΛΗΣ, ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ